Leer gitaar spelen

Zie jij jezelf deze zomer ook al voor de tent zitten, lekker gitaar spelen en genieten van het uitzicht? Leer in deze cursus de beginselen van het gitaarspelen en de eerste eenvoudige akkoorden en binnen 8 weken speel jij je eerste nummer.

Deze cursus behandelt de beginselen van het gitaarspelen en is gericht op het leren spelen van eenvoudige akkoorden en slagritmes. Je hoeft voor deze cursus geen noten te kunnen lezen en het enige wat je nodig hebt is een gitaar en goede zin.

 

Na wat oefeningen in huis zal je na een paar lessen al de eerste akkoorden kunnen spelen en kun je gaan werken aan je eerste optreden voor de tent. Mocht je na deze kennismakingscursus de smaak echt te pakken hebben, schrijf je dan in voor gitaarles. 

 

Waarschuwing: als je de smaak te pakken hebt dan kun je niet meer stoppen.

Leer gitaar spelen

Leeftijd: Volwassenen
Locaties: Hazemeijer
Start datum: 8 maart 2022
Cursusgeld: €90,75 en gitaar te leen (8 lessen)
Lestijden

Startdatum: 8 maart 2022

Dinsdagavond 20:00 - 20:45 uur.

Korte cursus: 8 lessen.

Bij een korte cursus is het niet mogelijk om een proefles te volgen.

Tarieven, voorwaarden en kortingen

De cursusprijs is inclusief het gebruik van een gitaar.

Cursusgeld: €90,75 (8 lessen)

 

Algemene voorwaarden 2021-2022

Docenten

Christian Kuiper Gitaar

Christian Kuiper

Ik werk met leerlingen graag aan een goede basis om daarmee de veelzijdigheid van dit mooie instrument te ontdekken. Samen gaan we op zoek naar jouw eigen smaak en stijl. Naast Oyfo werk ik bij muziekschool Gronau en speel ik als gitarist bij Grupo d’Aro en Wild Honey Acoustic Trio.