Keyboard & synthesizer

Speel je op een keyboard, dan ben je in je eentje je eigen popgroep. Met een keyboard heb je namelijk een heleboel instrumenten tegelijk. Het zit vol met prachtige geluiden en toffe begeleidingen.

Al spelend raak je vertrouwd met noten lezen, muziekopbouw en speeltechniek. Je gaat improviseren en zelf liedjes maken. Op een zeker moment kun je kennismaken met een synthesizer, het instrument van toetsenspelers in popbands

 

Je kunt met de lessen beginnen vanaf 7 jaar. Na een paar lessen speel je al een liedje met je rechterhand, terwijl het keyboard je begeleidt met ritmes en akkoorden.

 

Na een tijdje kun je met anderen samenspelen in een ensemble, orkest of band! Je kunt ook solo voor publiek spelen, bijvoorbeeld op een voorspeelavond. En zodra je behoorlijk kunt spelen, kun je een coole demo maken in de Oyfo opnamestudio.

Ontdek de keyboard & synthesizer

Leeftijd: vanaf 7 jaar
Locaties: Hazemeijer
Instroom hele jaar mogelijk!
Cursusgeld: €16,28 p.les (<21 jr) / €25,08 p.les (> 21jr)
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

In goed overleg stem je samen met de docent jouw lesdag en lestijd af. Zo past het in ieders planning!

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost mijn muziekles? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn muziekles kan komen?
Je vindt het antwoord hier!

Tarieven muziek 2023-2024
Kortingsregeling 2023-2024
Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Huurinstrument

Wil je liever nog even wachten met het aanschaffen van een instrument? Geen probleem, meestal kun je een instrument via Oyfo huren.

Huur keyboard

< 21 jaar €16,15 per maand

> 21 jaar €19,54 per maand

Docenten

Bart Siemerink Piano, keyboard, music production en theorie

Bart Siemerink

Mijn naam is Bart Siemerink. Bij Oyfo geef ik les in Music-Production, piano en keyboard. Ik heb elektronisch orgel, Music-Production en keyboards gestudeerd aan het Conservatorium in Enschede. Daarnaast ben ik ook actief bij het produceren van E(lectronic)D(ance) M(usic). Muziek maken met de computer net als David Guetta, Afrojack, Avicii.