Edelsmeden

Een ring, armband of hanger geeft je uitstraling en laat zien wie je bent. Wat is er mooier dan je eigen sieraad te ontwerpen én maken?

In de cursus maak je kennis met de materialen en technieken van het edelsmeden. Je worstelt met de weerbarstigheid van het materiaal en leert verschillende technieken om het materiaal te vormen en af te werken. Een gediplomeerd edelsmid geeft je intensieve, persoonlijke begeleiding. Zij coacht je bij het gebruik van het gereedschap, het ontwerpen van je eigen sieraad en het smeden van je eindwerkstuk.

 

Aan het eind van de cursus ligt er jouw eigen sieraad! Het is overigens ook mogelijk om een bijzonder of dierbaar voorwerp te verwerken of om te vormen tot je eindresultaat. Ook zo geef je persoonlijkheid aan je werk.

 

Ervaring is niet nodig. De cursus Edelsmeden is toegankelijk voor iedereen die zich wil laten grijpen door deze ambachtelijke kunstvorm.

Ontwerp en maak je eigen sieraad

Leeftijd: Volwassenen
Locaties: Hazemeijer
Instroom hele jaar mogelijk!
Cursusgeld: €16,88 p.les (<21 jr) / €20,36 p.les (>21 jr)
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

Maandagochtend  9.30 - 12.00 uur (vol)
Maandagavond  19.30 - 22.00 uur (vol)
Dinsdagochtend 9.30-12.00 uur (vol) 

Woensdagavond 19.30-22.00 uur (vol)   

Woensdagochtend (beschikbaar, start bij voldoende aanmeldingen)


Het cursusjaar start begin september en loopt door tot en met mei.

Heb je belangstelling voor een dagdeel welke vol zit, stuur dan een mail met je gegevens naar info@oyfo.nl of vul het proefles-formulier in. We plaatsen je naam op de wachtlijst!

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost mijn les? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn les kan komen?
Je vindt het antwoord hier!

Tarieven beeldend 2023-2024
Kortingsregeling 2023-2024
Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Ligita Brinkman Edelsmeden

Ligita Brinkman

Mijn naam is Ligita Brinkman. Als docent edelsmeden bij Oyfo deel ik mijn passie voor sieraden met mijn cursisten. Creatieve vrijheid en een oog voor detail vormen de basis waaruit de prachtigste werken ontstaan. Zien hoe mijn cursisten hun talenten samen ontwikkelen, dat is wat de lessen zo mooi maakt.