Muziekwerkplaats

Zelf muziek maken, naar muziek luisteren, zingen, bewegen, instrumenten bekijken en uitproberen. Het is één en al (muzikaal) spel in de Muziekwerkplaats.

In de lessen van de muziekwerkplaats krijg je muziek aan de basis. Dit wil zeggen; zingen, bewegen, luisteren en het noteren van muziek op basis niveau.

 

Het is helemaal niet moeilijk, maar wel heel leuk! Iedereen kan het en het is een fijne opstap om daarna een keuze voor een instrument of je stem te maken. 

Muziekwerkplaats

Leeftijd: 6 - 9 jaar
Locaties: Kulturhus Hasselo
Instroom hele jaar mogelijk!
Cursusgeld: €3,95 per les
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

Dinsdag 15.30 - 16.15 uur

 

 

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost muziekwerkplaats? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar de les kan komen?
Je vindt het antwoord hier!

Tarieven muziek 2023-2024
Kortingsregeling 2023-2024
Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Brigit Huiskes Muziekwerkplaats

Brigit Huiskes

Met heel veel plezier gaf ik jarenlang muziekles op basisscholen in Oldenzaal en Hengelo. Ik ken verschrikkelijk veel liedjes die ik graag op gitaar begeleidt. Ik hou heel erg van klassieke piano- en koormuziek, maar gebruik in mijn lessen vaak popmuziek en laat de leerlingen ritmes meespelen met ritmestokken. Stilzitten is er in mijn lessen niet bij, ik hou van dansen, bewegen op muziek en body-percussion. Ik ben koordirigent van twee kerkkoren en in mijn vrije tijd verteller van verhalen.

Dianne Heino-Plomp Muziekwerkplaats

Dianne Heino-Plomp

Ik ben docent muziek en geef met veel plezier de lessen Muziekwerkplaats bij Oyfo. Verder werk ik ook nog op een basisschool in Hengelo en bij de muziekschool in Haaksbergen. Bij de Muziekwerkplaats gaan we zingen, dansen, doen we muziekspelletjes en
proberen alle muziekinstrumenten uit. Op een leuke manier leren over muziek vind ik belangrijk. Samen muziek maken is een feestje!