Muziek met kleuters

Muziek is voor alle leeftijden. Na muziek op schoot en muziek met peuters, is muziek met kleuters een mooie vervolg stap om kinderen muzikaal te blijven ontwikkelen. Bij muziek met kleuters leert het kind zelfstandig naar muziek te luisteren en muziek te maken.

Tijdens de lessen worden muzikale spelletjes gespeeld, nieuwe liedjes geleerd en veel bewogen.

Ren, huppel en dans mee met de gitaarmuziek.

Brigit leert jonge kinderen ook zelf muziek maken op kleine instrumenten. Zo leren kinderen spelenderwijs maat en ritme herkennen en ontdekken ze het verschil tussen harde, zachte, hoge en lage tonen te horen.

Maar bovenal wordt er vooral veel plezier gemaakt!

Muziek met kleuters

Leeftijd: Van 4 - 6 jaar
Start datum: 9 maart 2023
Cursusgeld: €82,00 (7 lessen)

Donderdag 15.00 - 15.45 uur

* Het is helaas niet mogelijk om een proefles te volgen bij korte cursussen of workshops

Korte cursus Muziek met kleuters: 7 lessen € 82,00

Brigit Huiskes Muziekwerkplaats

Brigit Huiskes

Met heel veel plezier gaf ik jarenlang muziekles op basisscholen in Oldenzaal en Hengelo. Ik ken verschrikkelijk veel liedjes die ik graag op gitaar begeleidt. Ik hou heel erg van klassieke piano- en koormuziek, maar gebruik in mijn lessen vaak popmuziek en laat de leerlingen ritmes meespelen met ritmestokken. Stilzitten is er in mijn lessen niet bij, ik hou van dansen, bewegen op muziek en body-percussion. Ik ben koordirigent van twee kerkkoren en in mijn vrije tijd verteller van verhalen.