Fotografie

Je hebt al ervaring met fotograferen maar wilt er graag nog meer uithalen. In deze cursus verdiep je je fototechniek. Werk met RAW afbeeldingen en hoe deze optimaal te exporteren naar andere afbeeldingsformaten.

Maak goed belichte foto’s. Doseer onscherpte in de foto naar een optimale scherptediepte. Leer werken met de extra mogelijkheden van een eigen flitser. (Her)ontdek de schoonheid van zwart-wit fotografie.

 

We werken in overleg met verschillende thema-opdrachten, zoals ons laatste themaboek Reflectie. Het is een uitdaging om een goede serie foto’s te maken met een goed onderling verband. Inhoudelijk staan we uitgebreid stil bij standpuntkeuze, beeldcompositie en de kneepjes van het archiveren. Leer werken aan een eigen thema/portfolio.

 

Ter ondersteuning van een goede presentatie van het fotowerk werken we met Adobe Lightroom en Photoshop om foto’s een optimale expressie te geven.

Het doel van deze cursus? Een nog beter oog voor je omgeving te ontwikkelen en met plezier mooiere foto’s te maken.

Fotografie

Leeftijd: Volwassenen
Locaties: Hazemeijer
Instroom hele jaar mogelijk!
Cursusgeld: €20,50 p.les (>21 jr)
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

Donderdagavond  19.30 - 22.00 uur (VOL)

Let op: dit is een tweewekelijkse cursus. 

Start nieuw seizoen op 3 -10-2024.

 

Heb je wel belangstelling, stuur dan een mail met je gegevens naar info@oyfo.nl of vul het proefles-formulier in. We plaatsen je naam op de wachtlijst!

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost mijn fotografieles? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn les kan komen?
Je vindt het antwoord hier!
 

Tarieven beeldend 2023-2024
Kortingsregeling 2023-2024Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Julius Visser Fotografie

Julius Visser

Julius Visser is afgestudeerd aan de AKI als fotograaf en momenteel werkzaam als fotograaf/vormgever binnen Visser & de Graef communicatie, waarvan hij mede-eigenaar is. Daarnaast geeft hij bij Oyfo enthousiast les in fotografie. Er is niets mooier om uit passie voor het vak te kunnen inspireren en daarin te delen met cursisten.