Piano

Piano

De piano is een geweldig veelzijdig instrument. Omdat je meerdere tonen tegelijk kunt spelen klinkt pianomuziek altijd heel compleet.

Naast in je eentje prachtige muziek maken zijn er ook veel mogelijkheden om samen te spelen: met een ander instrument, in een band of orkestje.

 

Je kunt met les beginnen als je 6 bent. Je leert, al vanaf de eerste les, spelenderwijs liedjes spelen. Notenlezen komt gaandeweg aan bod. Je speelt muziek uit verschillende landen en tijden.

Naast speelplezier in de lessen is ‘maximaal ontwikkelen in je eigen tempo’ heel belangrijk. Meedoen aan de examens is een goede stimulans. Ook samenspelen met andere instrumenten, of spelen op leerlingenconcerten.

Ontdek de piano

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Locaties: Hazemeijer - Wijkcentrum Slangenbeek
Start datum: de les zit op dit moment vol, wachtlijst is mogelijk
Cursusgeld: €16,28 p.les (<21 jr) / €25,08 p.les (> 21jr)
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

In goed overleg stem je samen met de docent jouw lesdag en lestijd af. Zo past het in ieders planning!

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost mijn muziekles? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn muziekles kan komen?
Je vindt het antwoord hier!

Tarieven muziek 2023-2024
Kortingsregeling 2023-2024
Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Huurinstrument

Oyfo werkt samen met Schumer, specialisten in verkoop, verhuur en onderhoud van piano’s en vleugels. Via Schumer kunt u een piano huren of kopen. 

 

 

 

Docenten

Carla Nieuwenhuis Piano

Carla Nieuwenhuis

Ik ben Carla Nieuwenhuis en ik geef pianoles bij Oyfo. Mensen van alle leeftijden (van 6 tot 60+) begeleiden in hun muzikale pad op de piano is voor mij een uitdaging. Iedere leerling krijgt de kans zich op eigen wijze te ontplooien, en dat maakt het lesgeven heel afwisselend. Naast pianodocent ben ik vertegenwoordiger van de sectie toetsen en OR-lid.

Elze Abelen Piano

Elze Abelen

Mijn naam is Elze Abelen en ik geef met heel veel plezier pianoles bij Oyfo.
Piano is een heel veelzijdig instrument waarmee je alle soorten muziek kunt spelen, alleen of samen. Ik vind het erg leuk om te zien hoe je door muziekles allerlei vaardigheden leert die je ook buiten de muziekschool goed kunt gebruiken.

Wouter Munsterman Piano

Wouter Munsterman

Mijn streven als pianodocent is leerlingen dichter bij hun instrument en de muziek te brengen. Hiervoor gebruik ik beproefde en nieuwe lesvormen. De lessen die ik geef zijn op maat gemaakt om de leerling zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.