Dancemix

Gave choreo's vol energie, snelle moves en strakke dansen. Dat is wat je kan verwachten bij de lessen Dancemix. Er wordt op snelle muziek gedanst waardoor het een flitsend effect heeft!

Dancemix is een mix van verschillende dansstijlen: streetdance, hiphop, breakdance, jazzdance, musicaldance en showdance. Het is voor leerlingen vanaf 4 jaar waarbij iedere les bestaat uit een warming up, verplaatsing, stretch, diagonale en natuurlijk veel verschillende danscombinaties. Aan het einde van de les doen we een cooling-down.

Dancemixgroepen doen vaak mee aan kleine en grote optredens.

Bij Dancemix wordt er gedanst op drie verschillende niveaus: beginners, intermediate en gevorderden. Heb je vragen over deze verschillende niveaus? Neem dan contact op met Oyfo Kunstenschool.

Dancemix

Leeftijd: Vanaf 4 jaar
Locaties: Hazemeijer, Slangenbeek
Instroom hele jaar mogelijk!
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden

Wil jij ook Dancemixlessen volgen?

Er zijn  verschillende locaties, lesdagen, tijden en leeftijdscategorieën van toepassing.

Informeer bij ons team Klantencontact welke opties voor jou passend kunnen zijn.

Wat kost mijn dansles? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn les kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Tarieven dans 2021-2022

Kortingsregeling 2021-2022

Kledingadvies

Zwarte jazzballetschoentjes, sneakers met witte zolen of sokken naar keuze en makkelijk zittende kleding naar keuze.

Danskleding kopen? Jouw dansdocent adviseert je graag!

Roxaine Wessels Dans

Roxaine Wessels

Mijn naam is Roxaine Wessels, voor de meesten Rox. Ik geef Hiphop/streetdance bij Oyfo aan geweldig gemotiveerde kids. Een ieder in zijn eigen kracht. Ze geven mij wekelijks opnieuw energie door ze met “plezier” te zien groeien in dans. Dat maakt mij een trotse dansdocent.

Kim Sanne Hilderink Dans

Kim Sanne Hilderink

Dans is en blijft mijn passie, een leven zonder dans kan ik me niet voorstellen! Ik ben afgestudeerd aan MBO dans, heb doorgestudeerd in Arnhem aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten als Dans Docent. Oyfo was de eerste dansschool waarbij ik mijn danslessen mocht geven en daar geef ik met veel enthousiasme de lessen.