Hengelo's Ochtendkoor

Wat is er nu mooier dan de dag beginnen met zang en muziek? Met het Hengelo’s Ochtend Koor begin je elke woensdagochtend de dag met muziek.

Er wordt wekelijks gerepeteerd, onder leiding van dirigente Nora Volkert. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door pianist Arie Kraak. Het repertoire bestaat uit zowel klassieke muziek als pop en jazz. Eenmaal per seizoen wordt er een concert georganiseerd voor familie, vrienden en andere belangstellenden. Het programma volgt vaak een thema.

 

Het koor is toegankelijk voor volwassenen vanaf 21 jaar en bestaat momenteel uit ongeveer 40 zangers. Nieuwe leden zijn van harte welkom. Sopranen en vooral ook mannen, want die zijn nu in de minderheid. Zangervaring is niet nodig, wel affiniteit met zang en zin om te zingen. Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een repetitie bij te wonen.

Hengelo's Ochtendkoor

Leeftijd: vanaf 21 jaar
Locaties: Theaterzaal Hazemeijer
Start datum: 4 september
Cursusgeld: €8,26 per les
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

Woensdagochtend  9.45 - 11.45 uur 

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost het koor? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn repetitie kan komen?
Je vindt het antwoord hier!

Tarieven muziek 2023-2024
Kortingsregeling 2023-2024
Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Nora Volkert Zangeres/zangcoach

Nora Volkert

Ik ben (Eleo)nora Volkert, dirigent van het Hengelo’s Ochtend Koor. Een koor vind ik een interessante combinatie van samen zingen en sociaal gebeuren. Daarvan deel uitmaken is een boeiend avontuur. Het vinden van passend en afwisselend repertoire en het maken van arrangementen een leuke uitdaging.