Hobo

Hobo

Overal in de muziek kan je de hobo tegenkomen: in klassieke muziek, jazz- of religieuze, maar ook in de popmuziek. De hobo past bij elke stijl en geeft hele speciale heldere zangerige klanken

Het instrument ziet er ingewikkeld uit met al die klepjes, buisjes en stangetjes, maar laat dat je niet weerhouden. Als je al eens blokfluit hebt gespeeld, voel je je op de hobo ook heel snel thuis. Je vingers doen namelijk bijna hetzelfde!

 

Het geluid ontstaat door te blazen in het mondstuk, oftewel het rietje. Eigenlijk zijn het twee rietjes, die tussen je lippen gaan trillen als je erop blaast. In het begin kriebelt dat een beetje, maar daar wen je heel snel aan en speel jij ook die heldere, zangerige klanken!

Ontdek de hobo

Leeftijd: Vanaf 7 jaar
Locaties: Hazemeijer
Instroom hele jaar mogelijk!
Cursusgeld: €59,75 p.mnd (<21 jr) / €92,15 p.mnd (> 21jr)
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

In goed overleg stem je samen met de docent jouw lesdag en lestijd af. Zo past het in ieders planning!

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost mijn muziekles? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn muziekles kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Tarieven muziek 2021-2022

Kortingsregeling 2021-2022

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Huurinstrument

Wil je liever nog even wachten met het aanschaffen van een instrument? Geen probleem, meestal kun je een instrument via Oyfo huren.

Huur hobo

< 21 jaar €21,20 per maand

> 21 jaar €23,65 per maand

Docenten

Niels Pol Hobo

Niels Pol

Naast lesgeven speel ik regelmatig bij verschillende orkesten, zoals het Phion en het Van Wassenaer Consort. Daarnaast heb ik mijn eigen ensemble, Ensemble de Nootzaak, waarmee we regelmatig spelen bij verschillende kamermuziek series en theaters. Het samen instuderen, repeteren en het spelen van concerten met anderen in een orkest of in kleinere ensembles is iets waar ik ontzettend gelukkig van word. Het geeft je namelijk de kans om samen met anderen te werken aan iets heel moois