Tekenen voor tieners

Teken en schilder je graag? En wil je graag ontdekken wat er nog meer mogelijk is met materialen als een simpel grijs potlood, houtskool, kleurpotloden, pastelkrijt, oliepastel, Oost-Indische inkt en aquarel? 

In het teken- en schilderatelier van Oyfo maak je aan de hand van het werk van verschillende kunstenaars kennis met verschillende teken- en schildermaterialen en technieken. 

 

Voor elke les is er een nieuwe opdracht en een ander materiaal. 

Maar er is ook ruimte voor eigen inbreng en het combineren van materialen. 

 

Door naar kunst te kijken kom je er steeds meer achter wat je mooi vindt. Door materiaalonderzoek weet jij jezelf steeds beter uit te drukken op jouw eigen manier. Jouw creaties komen steeds meer tot bloei.

Tekenen voor tieners

Leeftijd: Tieners
Locaties: Hazemeijer
Start datum: 7 maart 2022
Cursusgeld: €90,00 inclusief materiaal (8 lessen)
Lestijden

Lesdata: start maandag 7 maart 2022

Lestijden: 17:00 - 18:30

Aantal lessen: 8

 

* Het is helaas niet mogelijk om een proefles te volgen bij korte cursussen of workshops

Docenten

Mirna Limon Tekenen & Schilderen

Mirna Limon

Mijn naam is Mirna Limon en ik ben beeldend kunstenaar, docent en coach. Ik exposeer regelmatig en voer regelmatig kunsteducatieve opdrachten uit voor culturele instellingen en musea.
Bij Oyfo ontwikkel ik educatief materiaal bij tentoonstellingen van het Kunstpodium. Ik geef tekenlessen en ik ontwikkel en verzorg regelmatig kunstlessen op scholen. Soms ook erfgoed- en technieklessen en tinkerworkshops. Ik wens iedereen een creatief en kunstzinnig leven toe met als doel: innerlijk geluk.