7 oktober 2021

Oyfo is officieel geopend

Wat begon met een droom, is in de afgelopen jaren uitgewerkt, bijgesteld, gebouwd en nu daadwerkelijk gerealiseerd. In de oude fabriekshal van Hazemeijer Hengelo komen vanaf nu techniek, erfgoed, dans, muziek, theater en beeldende kunst samen want Oyfo is op 7 oktober officieel geopend!

Onze koren mogen weer zingen

Afgelopen jaar konden onze koren helaas niet repeteren. Afgelopen woensdag mochten ze eindelijk weer beginnen met zingen en wat waren ze blij!
29 augustus 2021

Proefmiddag Oyfo Kunstenschool

Op zondag 29 augustus organiseert Oyfo Kunstenschool van 14.00 tot 16.00 uur een Proefmiddag. Tijdens deze middag maak je kennis met de vele mogelijkheden die de Kunstenschool biedt. Tevens wordt vlak voor deze Proefmiddag om 13.45 uur door cursisten van Oyfo Kunstenschool het CBCT-certificaat onthuld.

Cursusseizoen 2021-2022 van start

Op maandag 23 augustus starten we weer met onze lessen. En ook dit seizoen hebben we naast ons vertrouwde aanbod, weer een aantal leuke nieuwe cursussen.
18-05-2021

Oyfo Kunstenschool gaat open op nieuwe locatie!

Eindelijk mag het: Oyfo Kunstenschool opent woensdag 19 mei haar deuren op de nieuwe locatie.
29-04-2021

Onze shop is geopend!

Onze shop is vanaf nu geopend! Wij hebben de mooiste cadeaus voor jong en oud. Van sieraden tot woonaccessoires, van kookboeken tot kinderspeelgoed, je vindt hier van alles.
31-03-2021

Doe mee met de fotowedstrijd Kleurrijk Hengelo

We nodigen jonge (amateur)fotografen uit om het thema kleurrijk op een fotografische wijze te verbeelden. Oyfo Kunstenschool, de bibliotheek Hengelo en Stichting Bernhards Ontmoeting selecteren 15 foto’s en de winnaars worden opgesteld langs het wandelpad van de
Beursstraat naar het Prins Bernhard Plantsoen.

Na de herfstvakantie start Oyfo met passend aanbod

Vanaf 26 oktober starten een drietal nieuwe korte cursussen bij Oyfo Kunstenschool. Cursussen met een bijzonder karakter, want ze zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen die bij reguliere cursussen of clubs niet helemaal goed meekomen.

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen

Op maandag 17 augustus starten we weer met onze lessen. En ook dit seizoen hebben we naast ons vertrouwde aanbod, weer een aantal leuke nieuwe cursussen.