8 oktober

Groot Hengeloos Kinderboekenfestival

Op 8 oktober staat Oyfo bij het Groot Hengeloos Kinderboekenfestival. Kom een pop-up kaart tinkeren, dans mee met het prentenboek van de kinderboekenweek of zing mee met de Oyfo Streetband.
6 september 2022

Directeur-bestuurder Lous Kerkhof neemt afscheid

Na ruim 17 jaar neemt Lous Kerkhof per 1 november 2022 afscheid als directeur-bestuurder van Oyfo. Nadat de nieuwe locatie van Oyfo vorig jaar in oktober 2021 officieel met groot succes is geopend, vindt Kerkhof nu dat de tijd rijp is dat een nieuwe directeur-bestuurder het van haar overneemt.
Dinsdag 15 maart

Leerlingenconcert trombonisten en hoornisten

Dinsdag 15 maart is het zover. Dan mogen de trombonisten en hoornisten van Oyfo weer laten horen wat ze zoal kunnen op hun instrument. Het is namelijk tijd voor een leerlingenconcert van de trombonisten en hoornisten van Oyfo.
12 maart 2022

Muziek op de stadhuistoren voor Oekraïne

Aanstaande zaterdag 12 maart zal het Oekraïense volkslied gespeeld worden vanuit de stadhuistoren in Hengelo. Verschillende muzikanten hebben de handen ineengestoken en willen op deze manier zichtbaar en hoorbaar maken dat de situatie in Oekraïne ze aan het hart gaat.
12 maart

INtrodans INjectie IN Hengelo

Schouwburg Hengelo en dansgezelschap Introdans organiseren samen het dansproject “INtrodans INjectie IN Hengelo”. Drie dansgroepen met uiteenlopende dansstijlen maken kennis met Introdans en werken, samen met een docent van Introdans, aan een Introdans-choreografie. Het eindresultaat wordt gepresenteerd tijdens een voorstelling.

Nieuw bij Oyfo: volwassenen ensemble

Samen muziek maken is het mooiste wat er is. Speel jij al 30 jaar muziek, ben je net begonnen of ben je een ‘herintreder’? Nieuw bij Oyfo is het volwassenen ensemble.
7 oktober 2021

Oyfo is officieel geopend

Wat begon met een droom, is in de afgelopen jaren uitgewerkt, bijgesteld, gebouwd en nu daadwerkelijk gerealiseerd. In de oude fabriekshal van Hazemeijer Hengelo komen vanaf nu techniek, erfgoed, dans, muziek, theater en beeldende kunst samen want Oyfo is op 7 oktober officieel geopend!

Onze koren mogen weer zingen

Afgelopen jaar konden onze koren helaas niet repeteren. Afgelopen woensdag mochten ze eindelijk weer beginnen met zingen en wat waren ze blij!

Cursusseizoen 2021-2022 van start

Op maandag 23 augustus starten we weer met onze lessen. En ook dit seizoen hebben we naast ons vertrouwde aanbod, weer een aantal leuke nieuwe cursussen.
18-05-2021

Oyfo Kunstenschool gaat open op nieuwe locatie!

Eindelijk mag het: Oyfo Kunstenschool opent woensdag 19 mei haar deuren op de nieuwe locatie.
29-04-2021

Onze shop is geopend!

Onze shop is vanaf nu geopend! Wij hebben de mooiste cadeaus voor jong en oud. Van sieraden tot woonaccessoires, van kookboeken tot kinderspeelgoed, je vindt hier van alles.
31-03-2021

Doe mee met de fotowedstrijd Kleurrijk Hengelo

We nodigen jonge (amateur)fotografen uit om het thema kleurrijk op een fotografische wijze te verbeelden. Oyfo Kunstenschool, de bibliotheek Hengelo en Stichting Bernhards Ontmoeting selecteren 15 foto’s en de winnaars worden opgesteld langs het wandelpad van de
Beursstraat naar het Prins Bernhard Plantsoen.

Op naar een nieuw pand

8 maart 2021 heeft Oyfo Kunstenschool haar deuren geopend aan het Hazemeijer, een monumentaal industriecomplex in Hengelo op loopafstand van het station.

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen

Op maandag 17 augustus starten we weer met onze lessen. En ook dit seizoen hebben we naast ons vertrouwde aanbod, weer een aantal leuke nieuwe cursussen.