Onze koren mogen weer zingen

Het cursusseizoen 2020-2021 was voor iedereen een bijzonder jaar. Lessen werden online gegeven, in de danstent buiten of konden helemaal niet doorgaan. Daar hadden voornamelijk onze koren het meest last van. Maar gelukkig zijn ook zij deze week weer begonnen met zingen!

 

Elke woensdagavond komt het vrouwenkoor Goed Gestemd samen om onder begeleiding van dirigent Nora Volkert te repeteren. Dit koor bestaat, zoals de naam het al zegt, alleen uit vrouwen. Het repertoire is klassiek.

 

En ook het Hengelo’s Ochtend Koor is maar wat blij dat ze eindelijk weer samen kunnen zingen. Vanaf deze week kunnen zij elke woensdagochtend de ochtend starten met muziek. Ook zij hebben Nora Volkert als dirigent. De muzikale begeleiding wordt verzorgd door pianist Arie Kraak. Op dit moment bestaat het koor uit ongeveer 20 zangers en nieuwe leden zijn altijd welkom! Zangervaring is niet nodig, als je maar wel affiniteit met zang hebt en zin hebt om te zingen. Het repertoire bestaat uit zowel klassieke muziek, als pop en jazz.

 

Aanmelden

Wil jij ook eens kijken of zingen bij een koor wat voor jou is? Meld je dan hier aan voor een Proefles.

Ben je meteen enthousiast geworden en wil je graag bij het vrouwenkoor Goed Gestemd of het Hengelo’s Ochtend Koor? Meld je hier meteen aan.