Proefles

 

Heb jij een cursus gezien maar twijfel je nog of dat echt is wat jij wil? Probeer dan een gratis proefles! Zo kan je tijdens een les zelf ontdekken wat het beste bij jou past.

 

In een proefles maak je kennis met de docent, Oyfo kunstenschool en de cursus of les. En uiteraard ga je ook zelf aan de slag. De docent kan jou meer informatie geven over hoe er wordt les gegeven of hoe de cursus in elkaar zit en wat kunt verwachten. Het biedt jou de mogelijkheid om gerichte vragen te stellen over bijvoorbeeld de inhoud van de lessen en aanschaf van instrument/materiaal.

 

Gratis proefles >

 


Aanmelden

Meld jezelf vooraf aan bij ons. Dit doe je door het aanmeldformulier voor een Proefles in te vullen. Bij de groepscursussen geef je vooraf aan welke datum en tijdstip jouw voorkeur heeft. Wij nemen contact met je op om deze proefles te bevestigen. Kies je voor een (individueel) muziekles? Dan neemt de desbetreffende muziekdocent contact met jou op om samen een proefles in te plannen. Je kunt een proefles ook aanvragen als de cursus al begonnen is.

 

 

Het is niet mogelijk om een proefles te boeken voor korte cursussen.