Open dag Oyfo Kunstenschool

 

Maak op zondag 26 mei kennis met Oyfo Kunstenschool tijdens onze open dag! Van 13.00 tot 16.00 uur zijn onze deuren geopend en kun jij het uitgebreide aanbod van de Kunstenschool bekijken.

 

Wat vind jij leuk? Ontdek het aanbod van Oyfo Kunstenschool. Wandel de muzieklokalen binnen of neem een kijkje in de dansstudio. Daarnaast kun je ook genieten van diverse muziek optredens verspreid door Oyfo Kunstenschool. Kortom een open dag vol inspiratie en gezelligheid.

 

Open lokalen

Benieuwd welke docenten er les geven bij Oyfo Kunstenschool of wil je even 'proeven' aan een instrument dat je tof lijkt? De leslokalen zijn open voor een bezoekje. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met de docenten, vragen te stellen en om het muziekinstrument uit te proberen. Ontdek de verschillende instrumenten zoals piano, trompet of fagot door naar binnen te lopen in de muzieklokalen.

 

In de danszaal van Oyfo wordt de hele dag gedanst. Dansdocent Marleen geeft met haar cursisten verschillende dansdemo's voor alle leeftijden en verschillende stijlen. Neem dus vooral een kijkje in de danszaal!

 

Optredens

Benieuwd hoe het is om in een band te spelen? In onze muziekstudio treden verschillende bands op. Rebel Roses, Square Jazztet en Beau laten je zien wat zij allemaal in huis hebben!

 

Verenigingen

Niet alleen ons eigen aanbod zal te bezoeken zijn. Deze dag zullen ook de muziekverenigingen laten zien wie ze zijn tijdens de open dag. Speel jij bijvoorbeeld al een instrument en wil je graag deelnemen in een orkest? Het Twente Fanfare Orkest, Drumfanfare Hengelo en muziekvereniging Armonia zijn tijdens de open dag aanwezig. Maak in onze foyer kennis met deze verenigingen en kijk in de theaterzaal naar de optredens.

 

Praktische info

Waar: Oyfo Kunstenschool

Wanneer: zondag 26 mei

Tijd: van 13.00 tot 16.00 uur

Wie: voor iedereen

Kosten: toegang is gratis