Veelgestelde vragen

Welke coronamaatregelen gelden er voor scholen?

De schoolprojecten bij Oyfo starten vanaf maandag 17 januari weer. De schoolprojcten starten kunnen zowel bij Oyfo als op de scholen weer door gaan.

 

We moeten ons wel aan de volgende maatregelen houden:

  • Het dragen van mondkapjes is verplicht vanaf 13 jaar, zowel bij verplaatsing als op een zitplaats. Alleen als het dragen van een mondkapje de beoefening van de podiumkunsten belemmert, hoeft het mondkapje niet op.
Kunnen activiteiten ook bij ons op school plaatsvinden?

Ja dat kan! Veel van de activiteiten die wij aanbieden kunnen ook op school plaatsvinden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Wat kan Oyfo betekenen tijdens onze themaweek?

Als je op school bezig met een themaweek en graag een project wilt dat daarbij aansluit, hebben wij, naast de projecten op de website, nog een flink aantal projecten in ons assortiment. Ook denken we graag met je mee en kunnen we een project speciaal voor jouw school ontwikkelen (er worden ontwikkelkosten in rekening gebracht).

Komen er in het nieuwe museum nieuwe projecten?

Ja! Door de komst van het vernieuwde Techniekmuseum bieden wij nieuwe projecten aan op de nieuwe locatie van het Techniekmuseum en de Kunstenschool op het Hazemeijer. Onze nieuwe projecten zijn vanaf nu te boeken en kunnen worden ingepland in schooljaar 2021-2022. Bekijk hier ons vernieuwde aanbod. 

Is er parkeergelegenheid in de buurt?

Er is ruim parkeergelegenheid bij Oyfo.

Kunnen we betalen met CJP-pas of Museumjaarkaart?

Betalen met de CJP-pas kan, we maken in dat geval een weborder aan. Betalen met Museumjaarkaart kan niet.