Hoe werkt het

 

Wil jij dat jouw leerlingen gaan onderzoeken, ontwerpen, maken en experimenteren? Kies een project en wij doen de rest!

 

Stap 1

Kijk eens rond tussen onze projecten. Zit er iets tussen dat je met je groep of klas wilt doen? Of wil je graag meer weten over een project? Wij vertellen het je graag! Neem contact met ons op. Samen bekijken we welk project je wilt boeken voor jouw groep(en) en zoeken we naar een geschikte datum (of data). Je ontvangt lesmateriaal van ons, waarmee je zelf en voorbereidende les kunt geven.

 

Een aantal van onze projecten kunnen we bij jullie op school uitvoeren; vraag gerust naar de mogelijkheden en tarieven.

 

Stap 2

Bij Oyfo: op de dag van het project ben je 10 minuten van tevoren bij Oyfo, met je groep(en) of klas(sen) (en meerijdende ouders). Jullie worden ontvangen door een Oyfo-medewerker die precies uitlegt hoe het project zal verlopen, waar je rekening mee moet houden en bij wie je terecht kunt als er vragen zijn. Het project gaat van start, jij als leerkracht (en ook meerijdende ouders) doet actief mee en geniet van het plezier dat jouw leerlingen hebben.

 

Op school: op de dag van het project is de Oyfo-docent minstens 30 minuten van tevoren bij jou op school met alle materialen en gereedschappen. Vooraf is in overleg een geschikte workshopruimte bepaald (klaslokaal of andere ruimte in de school) waar de docent alles voorbereid om de workshop te kunnen geven. De workshop gaat van start, jij als leerkracht (en eventueel hulpouders) doet actief mee en geniet van het plezier dat jouw leerlingen hebben.

 

Stap 3

Het project van Oyfo zit er op, de leerlingen hebben nieuwe dingen ontdekt, zijn trots op wat ze gemaakt hebben en hebben een fantastische tijd gehad. Wil je verdieping? Dan kun je het lesmateriaal gebruiken om het onderwerp op school te evalueren en te verdiepen.