Oyfo Zomerkunsten

Wat zijn jouw plannen deze zomer? Reserveer de laatste week van de vakantie voor Oyfo Zomerkunsten. Vier dagen vol met activiteiten op gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Doe jij mee?
18-05-2021

Oyfo Kunstenschool gaat open op nieuwe locatie!

Eindelijk mag het: Oyfo Kunstenschool opent woensdag 19 mei haar deuren op de nieuwe locatie.
29-04-2021

Onze shop is geopend!

Onze shop is vanaf nu geopend! Wij hebben de mooiste cadeaus voor jong en oud. Van sieraden tot woonaccessoires, van kookboeken tot kinderspeelgoed, je vindt hier van alles.

Oyfo Kunstenschool en Corona

Op dit moment zijn alle locaties van Oyfo Kunstenschool tijdelijk gesloten. Wij blijven zoveel mogelijk online lessen verzorgen.

Op naar een nieuw pand

8 maart 2021 heeft Oyfo Kunstenschool haar deuren geopend aan het Hazemeijer, een monumentaal industriecomplex in Hengelo op loopafstand van het station.