Oyfo Zomerkunsten - instrumenttalent

Wil je graag een instrument bespelen, maar weet je niet zo goed wat bij je past? Meld je aan voor de zomereditie van Ontdek je instrumenttalent tijdens de Oyfo Zomerkunsten en ontdek in twee ochtenden bij welk instrument jouw talent ligt!

In twee ochtenden nemen muziekdocenten je mee in de wereld van een aantal instrumenten. Blazen op een saxofoon of trompet, drummen of piano spelen: je ontdekt het allemaal!

Muzikale spelletjes zorgen ervoor dat jij straks als beginnende muzikant de deur uit gaat! Klinkt dit je als muziek in de oren? Meld je dan snel aan en dan zien we jou maandag 26 augustus om 10.00 uur bij Oyfo Kunstenschool!

Oyfo Zomerkunsten - Ontdek je instrumenttalent

Leeftijd: 6 t/m 10 jaar
Locaties: Oyfo
Start datum: 26 augustus 2024
Cursusgeld: € 48,00 (2 ochtenden)
Praktische info

Wanneer: maandag 26 en dinsdag 27 augustus
Tijd: van 10.00 tot 11.30 uur
Voor: kinderen van 6 t/m 10 jaar
Deelname: €48,00 p.p.

Let op: het is van belang om elke ochtend aanwezig te zijn om deel te nemen aan de Oyfo Zomerkunsten.

Voor de Zomerkunsten geldt een minimaal aantal deelnemers. Je hoort uiterlijk 12 augustus als het niet door gaat.

Anne-Marie ten Heggeler Big Bands, Trompet

Anne-Marie ten Heggeler

Ik vind het leuk om beginners de basistechnieken aan te leren en gevorderden verder te helpen met het ontwikkelen van hun muzikaliteit. Daarnaast werken we aan improvisatie en het spelen in een blaassectie.

Folkert Buis Slagwerk, drums

Folkert Buis

Mijn naam is Folkert Buis en ik geef slagwerk- en drumlessen bij Oyfo. Het leuke aan mijn vak is dat het zo divers is. Je kunt als drummer alle kanten op: in een band, in een orkest of bij een slagwerkgroep. En als je even geen zin hebt in drummen kun je je uitleven op een vibrafoon, marimba of djembé!

Marieke Kroes Accordeon

Marieke Kroes

Volksmuziek, tango, jazz, pop, Bach: alles is mogelijk op een accordeon! Met veel plezier breng ik leerlingen van alle leeftijden op creatieve wijze met al dit moois in aanraking. Samen ontdekken we wat hun muzikale taal is en hoe je deze zo goed mogelijk kunt leren spreken.

Suzanne van Berkum Fagot

Suzanne van Berkum

Ik ben Suzanne van Berkum en als fagotdocent verbonden aan Oyfo. Met veel plezier maak ik iedereen die gecharmeerd is door dit veelzijdige houten blaasinstrument wegwijs op de fagot. Met als doel om samen te kunnen spelen in orkesten en ensembles, iets waar ik zelf geen genoeg van kan krijgen!