Korte cursussen muziek voor jonge kinderen

Korte cursussen muziek voor jonge kinderen

 

Ontdek de korte cursussen muziek voor jonge kinderen van 9 maanden tot 6 jaar bij Oyfo Kunstenschool.

 

Let op! Er is nog maar zeer beperkt plek voor de korte cursussen muziek voor jonge kinderen. Scroll naar beneden om de beschikbaarheid per cursus te zien.

 

Muziek maken is voor alle leeftijden! Bij Oyfo Kunstenschool hebben wij verschillende korte cursussen muziek voor kinderen vanaf 9 maanden tot 6 maanden. Leuk en leerzaam voor de allerkleinsten, peuters en kleuters.

 

In de korte cursussen Muziek op Schoot, Muziek met Peuters en Muziek met Kleuters maken kinderen in 6 tot 8 weken spelenderwijs kennis met muziek. De cursussen zijn onder begeleiding van docenten die gespecialiseerd zijn in het werken met groepen jonge kinderen. De activiteiten in deze korte cursus worden afgestemd op de leeftijden en zijn leerzaam en leuk, want plezier is toch het allerbelangrijkste.

 

Ontdek ook samen met jouw kleintje het plezier van muziek maken!

 

Startdatum voorjaar 2024

 

De cursussen starten in maart 2024. Meer informatie over de individuele cursussen en de mogelijkheid voor inschrijvingen zijn te vinden onder het onderstaande kopje overzicht korte cursussen jonge kinderen.

 

Muziek op Schoot: Deze cursus is vol. Aanmelding is niet meer mogelijk. Leeftijd vanaf 9 maanden tot 2 jaar. Startdatum 16 maart 2024 (6 lessen)

Muziek met Peuters: Deze cursus heeft nog zeer beperkt plek. Meld je aan t/m 1 maart , maar vol=vol. Leeftijd vanaf 2 tot 4 jaar. Startdatum 16 maart 2024 (6 lessen)

Muziek met Kleuters: Deze cursus heeft nog zeer beperkt plek. Meld je aan t/m 1 maart, maar vol=vol. Leeftijd 4 t/m 6 jaar. Stardatum 6 maart 2024 (8 lessen)