Oyfo Zomerkunsten - mini-musical

Wil jij 4 dagen zingen, dansen en acteren als een echte musical-ster en ben je tussen de 7 en 14 jaar? Dan zit je bij de Mini Musical tijdens de Oyfo Zomerkunsten helemaal goed.

In vier ochtenden werk jij samen met onze theaterdocent Renee Schepers en dansdocent Marleen Hamer toe naar een mini-musical. Je krijgt les in zingen, dansen en acteren en op donderdag 29 augustus presenteer je dit samen in het Oyfo Theater voor ouders, verzorgers, familieleden, en vrienden die graag willen komen kijken!

We beginnen elke ochtend om 9 uur en samen met de andere deelnemers word jij meegenomen in de wereld van musical. Je gaat samen toewerken naar een eindpresentatie. Zo leer je elkaar goed kennen en ontdek jij wat jij het allerleukste vindt om te doen. Kom samen met een vriend en vriendin, zo hoef je je niet te vervelen in de vakantie!

Zien we jou ook bij Oyfo Zomerkunsten? Meld je dan snel aan en dan zien we jou maandag 26 augustus om 09.00 uur bij Oyfo Kunstenschool!

Oyfo Zomerkunsten - mini-musical -

Leeftijd: 7 t/m 14 jaar
Locaties: Oyfo
Start datum: 26 augustus 2024
Cursusgeld: €136,00 (vier ochtenden)
Oyfo cursisten betalen €126,00
Praktische info

Oyfo Zomerkunsten bestaat uit vier ochtenden musical maken en op donderdagmiddag om 12.30 uur vindt de eindpresentatie plaats. Neem op donderdagmiddag je lunch mee, dan lunchen we even samen tussen de generale en de eindpresenatie. Wij zorgen voor wat te drinken!

Wanneer: maandag 26 t/m donderdag 29 augustus
Tijd: maandag t/m woensdag van 09.00 tot 12.00 uur
Donderdag van 09.00 tot 13.00 uur inclusief eindpresentatie
Eindpresentatie: donderdag 31 augustus om 12.30 uur
Voor: kinderen van 7 t/m 14 jaar
Deelname: €135,00 p.p
Volg je al een cursus of les bij Oyfo Kunstenschool?  €126,00 p.p

Let op: het is van belang om elke ochtend aanwezig te zijn om deel te nemen aan de Oyfo Zomerkunsten.

Voor de zomerkunsten geldt een minimaal aantal deelnemers. Je hoort uiterlijk 12 augustus als het niet door gaat.

Marleen Hamer Dans

Marleen Hamer

Mijn naam is Marleen Hamer en ik ben al 32 jaar all round dansdocent en choreograaf (o.a. peuter- en kleuterdans, klassiek ballet, jazzdance en moderne dans) bij onder andere Oyfo Kunstenschool. In mijn lessen kun je je blijven ontwikkelen. Of je nu professioneel danser wil worden of gewoon lekker een uurtje wil dansen!

Renee Schepers Theater

Renee Schepers

Ik ben Renee Schepers, musical-docent onder andere bij Oyfo. Daarnaast geef ik nog zanglessen vanuit mijn zangstudio, maak ik voorstellingen, ben ik singer-songwriter en treed ik op.
Ik vind het super leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun talent en plezier in theater en zang.
Naast dat ik het leuk vind je iets te leren, vind ik het ook heel belangrijk dat je er vooral plezier in hebt en vertrouwen ontwikkelt in jezelf!