Ontdek je instrumenttalent

Wil jij graag een instrument spelen maar je weet niet zo goed welke? In 7 weken tijd ontdek jij bij welk instrument jouw talent ligt!

Wil je slaan, strijken, blazen of tokkelen? Iedere week vertelt een docent over zijn/haar instrument en natuurlijk mag jij het instrument ook zelf uitproberen. Lukt het jou om er geluid uit te krijgen?

Je maakt kennis met verschillende instrumenten. Zo leer je verschillende koperblazers en hotublazers kennen. Ontmoet je de harp en de gitaar en maak je kennis met slagwerk, toetsen en strijkers. Ben jij na deze cursus enthouisast geworden over één van deze instrumenten? Meld je dan aan als cursist bij Oyfo Kunstenschool!

Lesschema:

6 maart Koperblazers

13 maart Houtblazers

20 maart Gitaar

27 maart Slagwerk

3 april Toetsen

10 april Harp

24 april Strijkers

Ontdek je instrumenttalent

Niveau: Beginners
Leeftijd: 6 t/m 10 jaar
Start datum: 6 maart 2022
Cursusgeld: €70,00

Startdatum: 6 maart 2022

zondagochtend 10:30 - 11.30 uur.

Korte cursus: 7 lessen.

Bij een korte cursus is het niet mogelijk om een proefles te volgen.

Tarieven, voorwaarden en korting

De cursusprijs is inclusief het gebruik van een de instrumenten.

Cursusgeld: €70,00 (7 lessen)

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool 2021-2022

Anne-Marie ten Heggeler Big Bands, Trompet

Anne-Marie ten Heggeler

Ik vind het leuk om beginners de basistechnieken aan te leren en gevorderden verder te helpen met het ontwikkelen van hun muzikaliteit. Daarnaast werken we aan improvisatie en het spelen in een blaassectie.

Christian Kuiper Gitaar

Christian Kuiper

Ik werk met leerlingen graag aan een goede basis om daarmee de veelzijdigheid van dit mooie instrument te ontdekken. Samen gaan we op zoek naar jouw eigen smaak en stijl. Naast Oyfo werk ik bij muziekschool Gronau en speel ik als gitarist bij Grupo d’Aro en Wild Honey Acoustic Trio.

Folkert Buis Slagwerk, drums

Folkert Buis

Mijn naam is Folkert Buis en ik geef slagwerk- en drumlessen bij Oyfo. Het leuke aan mijn vak is dat het zo divers is. Je kunt als drummer alle kanten op: in een band, in een orkest of bij een slagwerkgroep. En als je even geen zin hebt in drummen kun je je uitleven op een vibrafoon, marimba of djembé!

Maaike Bosscher Harp

Maaike Bosscher

Ik ben Maaike Bosscher en ik geef harplessen bij Oyfo. Ik word zelf erg blij van het spelen op mijn harp en ik vind het erg fijn om dat door te geven. Het is geweldig om iemand te helpen iets te bereiken waar hij of zij trots op mag zijn.

Manon Meijer Dwarsfluit

Manon Meijer

De dwarsfluit is een veelzijdig instrument. Het wordt veel in orkesten/ensembles ingezet, en er kunnen veel soorten muziek op worden gespeeld. Lesgeven blijft mij inspireren en boeien, bij iedere leerling, ongeacht leeftijd, telkens opnieuw. Het plezier hebben en samen muziek maken staan voorop. Enthousiast mijn eigen passie kunnen delen is super!

Esther Nijholt Cello

Esther Nijholt

Ik ben Esther Nijholt. Ik wil je laten ervaren hoe geweldig het is om cello te leren spelen, je in dat proces te begeleiden en samen te ontdekken wat er allemaal mogelijk is.

Wouter Munsterman Piano

Wouter Munsterman

Mijn streven als pianodocent is leerlingen dichter bij hun instrument en de muziek te brengen. Hiervoor gebruik ik beproefde en nieuwe lesvormen. De lessen die ik geef zijn op maat gemaakt om de leerling zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.