Ontdek je instrumenttalent

Wil jij graag een instrument spelen maar je weet niet zo goed welke? In 7 weken tijd ontdek jij bij welk instrument jouw talent ligt!

Wil je slaan, strijken, blazen of tokkelen? Iedere week vertelt een docent over zijn/haar instrument en natuurlijk mag jij het instrument ook zelf uitproberen. Lukt het jou om er geluid uit te krijgen?

 

Je maakt kennis met verschillende instrumenten. Zo leer je verschillende koperblazers en houtblazers kennen. Ontmoet je de gitaar en maak je kennis met slagwerk, toetsen en de accordeon. Ben jij na deze cursus enthouisast geworden over één van deze instrumenten? Meld je dan aan als cursist bij Oyfo Kunstenschool! 

 

 

 

 

 

Ontdek je instrumenttalent

Niveau: Beginners
Leeftijd: 6 t/m 10 jaar
Locaties: Hazemeijer
Start datum: 5 november 2023
Cursusgeld: € 99,00
Lestijden

Zondagochtend 10:30 - 11.30 uur.

* Bij een korte cursus is het niet mogelijk om een proefles te volgen.

Schema: onder voorbehoud van wijzigingen

1e les Koperblazers

2e les Houtblazers

3e les Gitaar

4e les Slagwerk

5e les Accordeon

6e les Strijkers

7e les Toetsen

Tarieven, voorwaarden en korting

Korte cursus Ontdek je instrumenttalent: € 99,00 

* De cursusprijs is inclusief het gebruik van de instrumenten

Algemene voorwaarden

Docenten

Anne-Marie ten Heggeler Big Bands, Trompet

Anne-Marie ten Heggeler

Ik vind het leuk om beginners de basistechnieken aan te leren en gevorderden verder te helpen met het ontwikkelen van hun muzikaliteit. Daarnaast werken we aan improvisatie en het spelen in een blaassectie.

Bart Siemerink Piano, keyboard, music production en theorie

Bart Siemerink

Mijn naam is Bart Siemerink. Bij Oyfo geef ik les in Music-Production, piano en keyboard. Ik heb elektronisch orgel, Music-Production en keyboards gestudeerd aan het Conservatorium in Enschede. Daarnaast ben ik ook actief bij het produceren van E(lectronic)D(ance) M(usic). Muziek maken met de computer net als David Guetta, Afrojack, Avicii.

Christian Kuiper Gitaar

Christian Kuiper

Ik werk met leerlingen graag aan een goede basis om daarmee de veelzijdigheid van dit mooie instrument te ontdekken. Samen gaan we op zoek naar jouw eigen smaak en stijl. Naast Oyfo werk ik bij muziekschool Gronau en speel ik als gitarist bij Grupo d’Aro en Wild Honey Acoustic Trio.

Folkert Buis Slagwerk, drums

Folkert Buis

Mijn naam is Folkert Buis en ik geef slagwerk- en drumlessen bij Oyfo. Het leuke aan mijn vak is dat het zo divers is. Je kunt als drummer alle kanten op: in een band, in een orkest of bij een slagwerkgroep. En als je even geen zin hebt in drummen kun je je uitleven op een vibrafoon, marimba of djembé!

Manon Meijer Dwarsfluit

Manon Meijer

De dwarsfluit is een veelzijdig instrument. Het wordt veel in orkesten/ensembles ingezet, en er kunnen veel soorten muziek op worden gespeeld. Lesgeven blijft mij inspireren en boeien, bij iedere leerling, ongeacht leeftijd, telkens opnieuw. Het plezier hebben en samen muziek maken staan voorop. Enthousiast mijn eigen passie kunnen delen is super!

Marieke Kroes Accordeon

Marieke Kroes

Volksmuziek, tango, jazz, pop, Bach: alles is mogelijk op een accordeon! Met veel plezier breng ik leerlingen van alle leeftijden op creatieve wijze met al dit moois in aanraking. Samen ontdekken we wat hun muzikale taal is en hoe je deze zo goed mogelijk kunt leren spreken.