Coronamaatregelen

Na de persconferentie van 14 januari j.l. hebben we goed nieuws gekregen. Oyfo Kunstenschool mag haar deuren weer openen! We zijn heel erg blij dat we onze cursisten weer bij Oyfo mogen ontvangen.

Maatregelen voor leerlingen/cursisten

• Vanaf maandag 17 januari 2022 geven wij weer op locatie les. We zien je vanaf die datum dan ook graag weer bij Oyfo.
  • Voor alle leerlingen/cursisten vanaf 18 jaar geldt dat bij binnenkomst bij Oyfo Kunstenschool aan de balie voorafgaand aan de lessen/cursussen het coronatoegangsbewijs getoond dient te worden.
  • Bij het tonen van een geldig coronatoegangsbewijs dien je ook je ID-kaart te tonen.
  • Het dragen van mondkapjes is verplicht vanaf 13 jaar, zowel bij verplaatsing als op een zitplaats. Alleen als het dragen van een mondkapje de beoefening van de podiumkunsten of het acteren belemmert, hoeft het mondkapje niet op.

Basisregels

Nog even de basisregels vanuit de rijksoverheid op een rijtje:

• Was vaak en goed je handen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis bij klachten en laat u direct testen bij de GGD of doe een zelftest. Ook als u al gevaccineerd bent.
  • Zorg voor voldoende frisse lucht in huis.

Contact

Als je vragen hebt kan je bij je docent terecht of contact opnemen met ons team Klantencontact. Zij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur of per e-mail naar klantencontact@oyfo.nl.