Muziek met peuters

Met muziek gaat alles gemakkelijker en leuker. Met jonge kinderen verlopen veel dagelijkse activiteiten soepeler als je er samen een leuk liedje bij zingt of er een muziekspelletje van maakt. Door samen met muziek bezig te zijn, versterken het kind en de ouder hun emotionele band.

 

Het allermooiste resultaat is dat je samen met je kind veel plezier beleeft aan muziek.

 

In de lessen wordt gezongen, gespeeld op muziekinstrumenten en gedanst. De dans- en bewegingsliedjes zijn steeds aangepast op de ontwikkeling van de kinderen in de groep. Oude en nieuwe liedjes komen voorbij... zingen maakt vrolijk!

Docent Nelleke Roozenbeek is gespecialiseerd in het werken met groepen jonge kinderen. Zij kan iedereen aanspreken op zijn/haar eigen muzikale gevoel en prikkelt hen om optimaal van muziek te genieten.

 

Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen aan deze cursus deelnemen. Het is voor deelname niet nodig dat je als ouder noten kunt lezen of zelf een instrument bespeelt. Iedereen kan meedoen aan deze cursus. Deze cursus duurt 8 lessen en start op zaterdag 30 oktober. Samen plezier maken? Meld je hier aan!