Proefmiddag Oyfo Kunstenschool

29 augustus 2021

Feestelijk tintje door het CBCT-certificaat


Op zondag 29 augustus organiseert Oyfo Kunstenschool van 14.00 tot 16.00 uur een Proefmiddag. Tijdens deze middag maak je kennis met de vele mogelijkheden die de Kunstenschool biedt. Ontmoet enthousiaste docenten en proef de sfeer van het ruime aanbod en het nieuwe gebouw. Tevens wordt vlak voor deze Proefmiddag om 13.45 uur door cursisten van Oyfo Kunstenschool het CBCT-certificaat onthuld.

 

Alle lokalen zijn deze middag vrij toegankelijk zodat je een kijkje kunt nemen bij ons muziek-, dans-, theater- en beeldende kunstaanbod. Je hoort overal muziek spelen, je ziet mensen dansen en acteren en je ondervindt welke creativiteit jij kwijt kan in onze Beeldende Kunstlokalen. De Proefmiddag vindt plaats op 29 augustus van 14.00 tot 16.00 uur aan de Floris Hazemeijerstraat 300 in Hengelo. Zit er voor jou iets bij? Vraag dan een gratis proefles aan!

 

Onthulling certificaat

Oyfo Kunstenschool heeft voor het eerst in haar bestaan een officieel kwaliteitskenmerk ontvangen van de certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet Oyfo aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties: “Als educatieve instelling is Oyfo zeer goed vertegenwoordigd in het onderwijs, krachtig verankerd in een hecht Hengeloos netwerk en geven samen met de gemeente en andere instellingen invulling aan de maatschappelijke opdracht om de culturele en educatieve functie sterker en toekomstbestendig in te richten in Hengelo”, aldus CBCT. En: “De docenten van Oyfo werken vanuit hun passie, betrokkenheid en vakdeskundigheid. Dit maakt Oyfo een op professionaliteit gedreven organisatie”.

 

Kortom een extra motivatie om een bezoekje te brengen aan Oyfo Kunstenschool tijdens de Proefmiddag op zondag 29 augustus!