Kunstatelier

Schilder en teken je graag? Thuis heb je waarschijnlijk alleen maar kleurpotloden. Maar lijkt het jou niet veel leuker om ook te kunnen experimenteren met inkt, wasco, ecoline, houtskool, plakkaat- en acrylverf, of aquarel?

In het Kunstatelier van Oyfo maak je kennis met de onbeperkte mogelijkheden van allerlei technieken en materialen. Je leert handige en onmisbare technieken, zoals perspectief- en schaduwtekenen. Je kijkt naar kunst, tekent iets na, of werkt vanuit je fantasie.

Docent Dorothé Verberne vindt dat je het meest leert als je met zoveel mogelijk dingen in aanraking komt. Bovendien: ‘Dat je zelf plezier hebt aan dat waarmee je bezig bent, dat vind ik het allerbelangrijkst. Het blijft boeiend en heel erg leuk om iedereen te helpen zich creatief te ontwikkelen.’

Aan het einde van het jaar is er een tentoonstelling waar iedereen jouw kunstwerk kan komen bewonderen!

Kunstatelier

Leeftijd: 12 - 16 jaar

Dorothé Verberne Beeldende vorming, tekenen en schilderen

Dorothé Verberne

Wat ik zo leuk vind aan het lesgeven aan kinderen is de spontaniteit in hun werk. Dat je terugziet dat ze goed naar je uitleg hebben geluisterd. Het allermooiste is dat de kinderen plezier hebben in wat ze doen, en plezier blijven houden door de nieuwe dingen die ze van je leren.