Oyfo Zomerkunsten

Wat zijn jouw plannen deze zomer? Reserveer de laatste week van de vakantie voor Oyfo Zomerkunsten. Vier dagen vol met activiteiten op gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. Doe jij mee?

Deze zomer organiseert Oyfo Kunstenschool de Oyfo Zomerkunsten van 16 t/m 19 augustus.

In de laatste week van de zomervakantie zijn er vier dagen vol met activiteiten op het gebied van muziek, dans, theater en beeldende kunst. Elke dag een ander thema met een tof programma vol leuke activiteiten. We hebben activiteiten voor kinderen van 6 t/m 8 jaar en voor 9 t/m 12 jaar.

Nieuwsgierig geworden? Lees hier dan meer over de Oyfo Zomerkunsten en meld je snel aan.