Muzieksamenspel

Een instrument leren spelen is al leuk, maar samen muziek maken is nog leuker. Met Muzieksamenspel ga je als eerstejaars muziekleerling samen met anderen muziek maken.

Bij Oyfo Kunstenschool zijn er verschillende muziekensembles, bands en orkesten. Om met deze ensembles of bands mee te kunnen spelen, moet je al wat langer een instrument spelen. Kom je net bij Oyfo een instrument spelen, dan kan je samen met anderen spelen bij Muzieksamenspel.

 

Wanneer je bij Oyfo Kunstenschool muziekles gaat volgen, krijg je naast jouw muziekles ook Muzieksamenspel. Dit betekent dat je na of voor je les met een groep van 6 tot 8 beginnende leerlingen en een docent samenkomt. We gaan samen ontdekken, samen leren luisteren en samen muziek maken. Dit samenspel zal jou een enorme boost geven in het ontwikkelen van jouw muzikale talent en creativiteit.

Muzieksamenspel

Leeftijd: Vanaf 7 jaar
Locaties: Hazemeijer
Instroom hele jaar mogelijk!
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost mijn muziekles? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn muziekles kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Tarieven muziek 2021-2022

Kortingsregeling 2021-2022

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Wouter Munsterman Piano

Wouter Munsterman

Mijn streven als pianodocent is leerlingen dichter bij hun instrument en de muziek te brengen. Hiervoor gebruik ik beproefde en nieuwe lesvormen. De lessen die ik geef zijn op maat gemaakt om de leerling zich zo goed mogelijk te laten ontwikkelen.