Musical Teens

Als je dol bent op theater, zingen, dansen en acteren dan is de cursus Musical Teens helemaal iets voor jou. Je leert alle ins en outs van theaterspelen en acteren.

Het lijkt helemaal niet gemakkelijk om tegelijk een rol te spelen en misschien ook wel te zingen én te dansen. Maar na afloop van deze cursus heb je dat helemaal onder de knie.

Musical Teens is een cursus voor kinderen van 10 tot 15 jaar. Naast zang-, dans en acteerlessen in de groep krijg je ook persoonlijk veel aandacht van de docent. Zo kan jij het beste uit jezelf halen.

Met acteerlessen kun je veel kanten op. Je kan het theater in, je kan het goed gebruiken als je wilt gaan vloggen of als je de droom hebt om ooit te acteren in series of films.

En wie weet speel jij later de sterren van de hemel in een toneelstuk. Maar eerst houden wij onze eigen presentatie. Nodig alvast al je vriendjes en vriendinnetjes uit!

Musical Teens

Leeftijd: 10 - 15 jaar
Instroom hele jaar mogelijk!
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden

Maandagmiddag 16:45 - 18:15 uur.

Komt dit tijdstip niet goed uit, neem dan contact op met Oyfo Kunstenschool. Samen kijken we wat er mogelijk is.

Wat kost mijn les? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn les kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Kortingsregeling 2021-2022

Marloes Willemsen Theater

Marloes Willemsen

Mijn naam is Marloes Willemsen. Ik geef theaterlessen bij Oyfo. Ik ben een opgewekt persoon en altijd in voor een lolletje. Van mijn hobby, theater en dans, heb ik mijn werk gemaakt. Met theater kun je alle kanten op als je maar durft te dromen. Mijn lessen zijn fun!