Musical Kids

Als je dol bent op theater, dan is de cursus Musical Kids iets helemaal voor jou. Je leert alle ins en outs van theaterspelen en acteren. Na afloop van deze cursus heb je dat helemaal onder de knie.

Musical Kids is een theater- en acteerles voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Naast les in de groep krijg je ook persoonlijk veel aandacht van de docent, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Met acteerlessen kun je veel kanten op. Je kan het theater, je kan het goed gebruiken als je wilt gaan vloggen of als je de droom hebt om ooit te acteren in series of films.

Maar eerst houden wij onze eigen presentatie. Nodig alvast al je vriendjes en vriendinnetjes uit! En wie weet ben je na deze cursus ook wel klaar om met deze acteerervaring door te gaan in de groep Musical Teens, daar kan jij je nog verder ontwikkelen met zang en dans erbij.

Musical Kids

Leeftijd: Van 6 tot 9 jaar
Instroom hele jaar mogelijk!
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden

Maandagmiddag 15:30 - 16:30

Wat kost mijn theaterles? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn theaterles kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Kortingsregeling 2021-2022

Marloes Willemsen Theater

Marloes Willemsen

Mijn naam is Marloes Willemsen. Ik geef theaterlessen bij Oyfo. Ik ben een opgewekt persoon en altijd in voor een lolletje. Van mijn hobby, theater en dans, heb ik mijn werk gemaakt. Met theater kun je alle kanten op als je maar durft te dromen. Mijn lessen zijn fun!