StudYo

StudYo is een plek waar jij en je (nieuwe) vrienden met elkaar kunst gaan maken. Voor jezelf. Of met elkaar.

Bij StudYo werk je elke keer een aantal weken aan een nieuw thema. Verschillende media en technieken kan jij gebruiken om dat thema uit te werken in een kunstwerk. Er wordt gebrainstormd, samengewerkt, ideeën en technieken uitgeprobeerd. Je kan werken aan een schilderij, een gedicht of wat dacht je van een 3D-museum of een film?

 

Bij StudYo komen verschillende vakgebieden en expertises bij elkaar. Van beeldende kunst zoals schilderen, tekenen, keramiek en werken met glas tot design en media zoals fotografie, social media en virtual reality. Allemaal om samen kunst te maken en  jouw creativiteit aan te wakkeren.

 

Professionele kunstenaars/docenten begeleiden jou gedurende het jaar waar je kennis maakt met diverse technieken en uitdagingen.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat creativiteit in elk beroep een basis element is. Door creativiteit kun je beter omgaan met problemen en dus tot oplossingen komen. Je leert flexibeler denken en kijkt met een open-minded blik naar de wereld om je heen.

STUDYO

Leeftijd: 8-18 jaar
Locaties: Hazemeijer
Instroom hele jaar mogelijk!
Cursusgeld: €42,90 per maand
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

Woensdagmiddag 15.00 - 17.00 uur

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost mijn les? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn les kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Tarieven beeldend 2020-2021

Kortingsregeling 2020-2021

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Annemarie van Uden Glasvormgeving

Annemarie van Uden

Mijn naam is Annemarie van Uden en sinds 2012 werk ik als docent glasvormgeving bij Oyfo.
Werken met glas is een uitdaging en bij Oyfo heb je alle gelegenheid om dat te ontdekken!

Jessie von Piekartz Crossmedia design

Jessie von Piekartz

Als docent probeer ik de cursisten te laten ervaren wat creativiteit kan geven. Ik wil de cursist laten zien dat er zoveel te ontdekken, te creëren, te bedenken en te vertellen is. Door mijn enthousiasme en openheid wil ik de cursisten intrinsiek motiveren. Zodat ze vanuit hun eigen fascinatie aan de slag gaan.

Kevin Storm Virtual Reality, Photoshop, Comics maken, Robots.

Kevin Storm

High-tech en creativiteit. Dromen kunnen vangen en tastbaar maken. Sinds mijn 18e vlieg ik de hele wereld over als gitarist en heb ik een enorme voorliefde voor alles dat met tech te maken heeft. Ik wil jou laten zien dat je alles kan, als je weet hoe je ervoor moet vechten!

Ludmilla van der Spoel

Sterre Arentsen Crossmedia Design

Sterre Arentsen

Bij mij ben je aan het juiste adres als je alles wilt weten over het maken van 2D beeld; fotografie, illustratie en gemixt. Mijn kracht: visualiseren wat ik om mij heen zie en deze hedendaagse dingen uit te lichten, op een artistieke manier. Ik laat je graag kennismaken met omzetten van de realiteit naar beeld.