Houtsnijden en -gutsen

Het werken met hout kan door de diverse structuren, kleuren en geuren een bijzondere ervaring zijn.

Naar aanleiding van een tekening of ruimtelijk ontwerp kan je met handgereedschap (beitels, zagen, boren) of elektrisch gereedschap (lintzaag, cirkelzaag, vlak/van dikte bank, kettingzaag) toewerken naar een bijzonder eindresultaat.

 

Uit “zacht” hout als appel en peren, die je in dit geval rustig mag vergelijken, tot hardere houtsoorten als eiken, elzen of tropische varianten kan je een keuze maken, afhankelijk van wat het geschiktste materiaal is voor het realiseren van het gekozen ontwerp.

 

Vanuit zijn ervaring met diverse materialen en technieken kan docent Bert Otter veel kennis overdragen van de diverse opvattingen over het maken van beelden (realistisch, abstract of mengvormen hiervan zijn geen probleem). Daarnaast is het voor veel cursisten leerzaam om gezamenlijk met anderen te werken. Je raakt geïnspireerd door wat je om je heen ziet ontstaan.

Houtsnijden en –gutsen

Leeftijd: Volwassenen
Locaties: Hazemeijer
Instroom hele jaar mogelijk!
Cursusgeld: €55,06 p.mnd (<21 jr) / €66,44 p.mnd (>21 jr)
Kijk bij tarieven, voorwaarden en kortingen voor de mogelijkheden
Lestijden

Donderdag ochtend 9.45 - 12.15 uur

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Wat kost mijn les? Kan ik ook korting krijgen? Wat als ik een keer niet naar mijn les kan komen?

Je vindt het antwoord hier!

Tarieven beeldend 2021-2022

Kortingsregeling 2021-2022

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Bert Otter Boetseren, bronsgieten, hout- en steenhakken

Bert Otter

Mijn naam is Bert Otter. Geboren in 1955 en in 1979 afgestudeerd aan de AKI als plastisch vormgever met aantekening KPDB om les te geven buitenschools. Ik geef lessen in algemene beeldhouwtechnieken. Mooi aan het werk bij Oyfo vind ik wisselwerking met cursisten en het zien groeien van hun vaardigheden.