Computergame

Gamen is leuk! Maar nog leuker is het om zelf een game te maken. Maak je eigen computergame. Ontwerp zelf een hoofdpersoon die je over het scherm laat lopen of vliegen.

Maak je eigen levels die steeds iets moeilijker worden. En natuurlijk wordt het pas compleet met obstakels, monsters, rare geluiden en game-muziek erbij. Je leert het allemaal in deze cursus!

 

In de lessen leer je stap voor stap de belangrijke basiselementen van een game, en oefen je hoe je die elementen kunt maken. Denk aan personen, objecten, levels, geluid, interactie, een begin en een eind van het spel. Je bent schrijver, regisseur, speler en vormgever ineen. Dat maakt zelf een computergame maken geweldig.

 

Deze cursus is een avontuur! Mooie en goed werkende games maken is niet altijd even gemakkelijk. Je moet dus durven onderzoeken en niet bang zijn om fouten te maken. Duidelijk? Klaar voor? Let’s go!

Maak je eigen Computergame!

Leeftijd: 9-12 jaar
Locaties: Hazemeijer
Start datum: Nader te bepalen
Cursusgeld: €79,50 (beginners cursus)
Lestijden

Startdatum beginners: Nader te bepalen

Vrijdagmiddag 16.00 - 18.00 uur

 

* Het is helaas niet mogelijk om een proefles te volgen bij korte cursussen of workshops

 

De gevorderden cursus start twee weken na de beginnerscursus.

Vrijdagmiddag 16.00-18.00 uur

Tarieven, voorwaarden en kortingen

Tarief voor beginnerscursus 7 lessen €79,50

Tarief voor gevorderdencursus 5 lessen €57,00

Kortingsregeling 2021-2022

Algemene voorwaarden Oyfo Kunstenschool

Docenten

Ben Kamphuis Programmeren en gamedesign

Ben Kamphuis

MEd: trainer-consultant, uitgever, lid van de kerngroep van de commissie Kunsteducatie Hengelo. Bij Oyfo geef ik les in gamedesign en programmeren. Rode draad in mijn werk zijn nieuwe media die constant vragen opnieuw naar je werk te kijken. Moet het anders? Kan het beter? Waarom doen we dit?